IMG_5245

En fantastisk dag

I går stod jeg tidlig opp, tenkte at jo tidligere jeg begynner å jobbe, jo tidligere kan jeg gjøre meg ferdig med dagens gjøremål og nyte resten av denne fantastiske vårdagen.

Så jeg stilte på jobb rundt kl 6, gjorde meg ferdig med dagens gjøremål og dro hjem ca kl 12:30. For alle praktiske formål var dagen da bare akkurat startet.

Vel hjemme slo jeg opp to glass Munkholm og satt på terrassen sammen med Veronica og nøt øyeblikket i vårsolen.

På slike dager lar man rot på kjøkkenet være rot, og skitne vinduer etter vinteren vær skitne, det er først og fremst tid for opplading. Det er alltid tid til å ta igjen disse andre gjøremålene, og heller glede seg over det som er akkurat her og nå.

Dagen gikk sin gang, og etter middag ble det kjøring av Andrea til Teaterskolen. Så da var det hvordan man får mest ut av de to timene hun er der, og det gjør vi ved å ta på treningstøy og ta en joggetur.

bilde

Så vi jogget fra Paradis, ned forbi Gamlehaugen og derfra sykkel og gangstien til Lagunen, hvor vi snudde og jogget tilbake. Det er i grunnen toppen på lykke å få en lang joggetur, sammen med noen du er glad i, i et vårvær som innbyr til uteliv. Temperaturen er helt perfekt, høy i de områdene solen står på, og litt nedkjølende igjen når man løper i skyggen.

Det var en fantastisk dag, og dette er bare begynnelsen på våren.

Kos dere og nyt hvert øyeblikk av våren.