Innlegg 107

Få et lykkeligere liv – del 4

Fokuser på de tingene DU kan gjøre

Alt for mange av oss er flinke til å peke på menneskene rundt oss, ting som skjer i livet vårt osv…. for å forklare hvorfor vi ikke er lykkelige.

Straks du begynner å fokusere på, at alt i ditt liv er noe som andre må gjøre noe med, har du mistet kontrollen over ditt liv.

Glem det, du kan ikke forvente at andre skal gjøre noe for at du skal bli glad og lykkelig. Du kan ønske det, og du kan glede deg ekstra når det skjer, men fokuser på de tingene DU kan gjøre noe med.

IMG_5177

Start i dag, sett opp en liste over små og store ting DU kan gjøre for at du selv skal bli glad og lykkelig. Den store bonusen er når de også bidrar til å gjøre andre mennesker glad og lykkelig, selv om det ikke er din jobb.

Jo før du starter å lage en liste, desto tidligere kan du begynne å følge listen, utføre oppgavene. Det er bare det det er, små oppgaver som skal utføres. Når du har gjort dem en stund vil du oppdage hvor enkelt det er, og hvor mye humøret ditt bedres. Som alt annet er det en treningssak, og jo mer trening du utfører jo bedre blir du.

Ønsker du å bli mer glad og lykkelig?