IMG_4122

Få et lykkeligere liv – del 7

Når jeg spør deg: Hva er det du ønsker deg, som skal til for at du blir så lykkelig som du ønsker å være?

Kan du svare på det spørsmålet på strak arm?

Svaret for veldig mange er at de vet ikke. Mange mennesker går rundt og er misfornøyde og ulykkelige, men uten å kunne svare på hva som skal til for at de skal kunne bli lykkelige.

Skal du bli lykkelig, må du vite dette svaret.

Lag deg en liste over hva du ønsker deg i livet, litt som en ønskeliste til jul, men ikke med fokus på fysiske ting. Tenk over hva livet ditt må inneholde for at du skal ha det bra, for at du skal være glad for at du skal kunne se deg selv som lykkelig.

Innlegg 77

Ta frem listen hver morgen når du står opp. Sitt med morgenkaffen din og les gjennom punktene. Hvis noe mangler, føyer du det til. Hvis noe ikke skal være der lenger, stryker du det ut. Det viktigste er at du har listen og leser gjennom den hver dag, dette er fokus. Når du fokuserer på de tingene som må være på plass vil du automatisk begynne å gjøre det som skal til for å oppnå dette.

Men, unngå følgende felle. Listen kan ikke inneholde hva andre skal gjøre for at du skal være glad og lykkelig. Den kan gjerne inneholde hvordan mennesker rundt deg skal være, men da må DU velge mennesker som er slik, du kan ikke forutsette at de du allerede har der skal endre seg.

  • Lag listen
  • Les gjennom den hver morgen
  • Føy til og stryk punkter etter behov

Vet du hva som skal til, blir det MYE lettere å oppnå.