img080

Gjør vektreduksjon til en hobby, hvis du ønsker å lykkes

En hobby er noe du har høy interesse for, noe du liker og ønsker å bruke tiden din på, og ofte noe av det første du bruker tid på når du har ledig tid.

For mange er det slik at når de skal gå ned i vekt, så er det noe de gjør fordi de føler det som er absolutt nødvendighet og et ork, men likevel noe som må gjøres. Når noe er et ork, er det ikke noe du bruker mer tid på enn du føler du må, og du går heller ikke helhjertet inn for å lykkes. Det blir mer “det er sikkert greit nå, jeg har gått ned litt, jeg har gjort en ok jobb”. Hvis du virkelig ønsker å lykkes må du i stedet gå inn for det med full styrke, og skal du gjøre det er det mye enklere hvis du tenker på det som en hobby.

Varig vektreduksjon med Coaching

20160904_142403

Engasjement

Hvis du tillegger det ting som allerede interesserer deg, f.eks de flotte fjellturene du kommer til å få, alt du kommer til å lære om hvordan du lager mat, alle de nye smakene av spennende retter du ikke har smakt før……..

I det øyeblikket du innser at gjentatte dietter ikke kommer til å gi noen varig effekt, men at ditt liv/din vekt er noe du selv kontrollerer, bare du gjør det til en prioritert oppgave, noe du brenner for. Da vil du også finne den nødvendige motivasjonen til å gjøre det til en livsstil, en hobby som er din. I stedet for å se vektreduksjon som er byrde, nok en oppgave som må følges opp i dagens haug av oppgaver, vil det å se det som en hobby/livsstil endre deg for alltid.

Se hvor mye gøy du kan få ut av det?

Lær noe nytt

Opplev hvor gøy og spennende det er å lære seg noe nytt om ernæring, og hvordan du kan sette sammen og lage de mest vidunderlige måltider som inneholder akkurat det som er bra for kroppen.

Kjenn på gleden av alle aktivitetene (trening, turer, lek og moro) du kommer til å være med på.

Det er gjennom læring og tilførsel av ny kunnskap at du blir klar over at dette egentlig ikke er så vanskelig, bare du setter alt inn på å gjøre det til noe moro/en hobby.

Finn tid

Når du har det gøy med noe, er det også slik at det ikke lenger er noe problem å finne tid til det. Årsaken til det er at det plutselig flyttes opp på prioriteringslisten din. Det som føles gøy og viktig, er veldig lett å prioritere først (så sett gjerne opp en liste over alle de gode grunnene til at det er viktig for deg)

Innvolver andre

Når du er engasjert, og virkelig har bestemt deg for noe, er det også lett å innvolvere andre rundt deg i det. Du snakker om det med en glød som får dem til å interessere seg også. Og når sant skal være sagt, det er viktig å ha de rundt deg med på laget når du skal gjøre en varig endring i livet ditt.

 

Trenger du min hjelp med å komme i gang?

Les her