IMG_5339

Hva er det som er så bra med å trene?

For meg er trening noe som gjør meg glad, det løfter humøret mitt hvis det ikke er på topp fra før av.

For andre kan trening være noe som er veien til et mål, det kan være å komme på førstelaget i fotballklubben, eller det kan være et ønske om å bli best på å løpe 10 km i bedriftsidrettslaget. Det kan være å gå ned i vekt og kvalifisere seg til et mesterskap i bikinifitness. Og slik kan jeg i grunnen fortsette i det uendelige.

F.eks. er jeg slik at jeg må løpe, det er greit med annen trening også, men hvis ikke en viss andel av treningsøktene mine inneholder løping, da er det ikke så gøy. Og der………..kanskje akkurat der, ligger nøkkelen.

20150422_180753

Trening må skape en god følelse, for meg er det viktig at det er gøy, men det må det ikke være for alle selv om det nok vil hjelpe alle.

Det som er helt vesentlig er at treningen ikke blir noen form for tvang, for noen kan det være det, men da må man stoppe opp og spørre: Hvorfor er dette viktig for meg? Hva er det som er så bra med å trene for meg?

Svaret på hvorfor du trener, er nøkkelen til hele spørsmålet, det er det som er så bra med å trene for deg.

Slik kan du endelig nå treningsmålet ditt