IMG_5072

Hvor mange km blir det i April

Det var jo spennende med 10 mil i April arrangementet til Matmagi. Som sagt er det lett å bli bitt av en slik “basill”, ikke minst når jeg allerede har gått rundt å tenkt på om jeg skulle gi meg selv en løpeutfordring i april.

Selv om dette har lagt opp til 100 km, blir det slik at jeg kommer til å sikte mot hvor mye det kan bli. Nå vet jeg meget vel at overdrivelser økr risiko for skader, men jeg vet nok om hvordan unngå skader til at jeg skal klare å holde meg på riktig side.

Nå ble det 11,6 km på lørdag, 15,2 km på søndag og 10,2 km i dag. Fortsetter jeg på den måten er det en reell mulighet for 300 km i april. For meg er det litt sånn at så lenge det er gøy og kroppen tåler det, er det greit.

IMG_5072

Så spørs det om jeg blir utfordret til å gå for 300 km. Hvis du vil utfordre meg, er det tilstrekkelig å dele dette innlegget. Med  mer enn 20 delinger tar jeg utfordringen. Så da tenker jeg det er opp til deg 😉