IMG_5339

I dag er dagen for årets første halvmaraton

Maratonkarusellen i Bergen blir årets første halvmaraton. I dag skal jeg få en pekepinn på hvordan formen virkelig er.

bilde

Det er alltid spennende å se hvordan formen er, når du har trent gjennom en hel vinter, men ikke har løpt noen løp.

Været ute er fantastisk, helt ideelt egentlig. Det kjennes på kroppen, selv om fart og tid ikke betyr det samme som i gamle dager, det som betyr mest nå er følelsen.

Jeg har tenkt endel på hvordan jeg skal løpe,

– skal jeg gi alt og få den beste tiden jeg kan klare

– skal jeg ta det veldig rolig

Men på morgenkvisten i dag konkluderte jeg med at det som er riktig for meg er å legge ut i en fart som gjør at jeg bare kan nyte hele løpet. Da vet jeg at jeg kan løpe fortere hvis jeg gir alt, at jeg har mye å gå på, men det er ikke viktig, det som er viktig er følelsen, vinden i håret, være en del av “stammen” og løpe sammen med alle de andre.

Dette skal bli en dag med nytelse 🙂

 

Abonner på mitt nyhetsbrev

 

Blogglistenhits