20160327_113057

Jeg elsker å reise

Ut og se verden. Det behøver i grunnen ikke å være lange turen. Den gode følelsen starter når jeg har satt meg ned på flyplassen og venter på ombordstigning på første flyet.

I dag er det litt tidlig, 6:15 flyet fra Flesland til Amsterdam, men likevel……………

Det er noe eget, uforklarlig ved å sitte på flyplassen. Selv om flyplasser ofte er urolige steder, senker det seg en egen ro over meg.

Denne gangen er det ikke noen lang tur, jeg flyr til Bucuresti i dag, i morgen kommer mine svigerforeldre til Bucuresti og tirsdag er de med meg tilbake. Det er litt slik når de trekker på årene og ikke snakker andre språk enn Rumensk, da er det ikke noe greit for dem å reise alene. Så jeg henter dem, slik at de får oppleve konfirmasjonen til yngste barnebarnet om 4 uker.

Ettermiddagen i dag, og formiddagen i morgen blir dermed brukt til å se litt av byen Bucuresti. Jeg har vært der et pr ganger før, men det er en stor by, så vi får se om jeg får sett noe nytt av den denne gangen. For dere som ikke har vært i Romania må jeg bare anbefale å reise dit, ikke nødvendigvis til Bucuresti, men til fjellene og rundt om i landet. Det er et fantastisk flott land.

Tilbake til det å reise. Noen av de beste opplevelsene har jeg når vi er på bobiltur i Europa. Vi er da min kone og meg, sammen med jentene. Nå er det slik at hun eldste er blitt voksen og ikke er så ofte med, men vi har da flere ganger hatt med bestevenninen til vår yngste datter, og det gjør turen ekstra koselig. Vi er ikke noen luksusmennesker, noe som passer godt når man er på bobiltur. Hadde det vært opp til meg hadde vi vært å tur i bobilen hele tiden. Det spesielle med å reise rundt slik er at du kan bare stoppe noen dager når du kjører forbi et sted som ser hyggelig ut. Det er nye opplevelser hele tiden, og nye steder hele tiden.

Jeg hører mange mennesker sier at de har vært i Europa og sett det, men da har de ikke prøvd bobilferie, jeg er sikker på at man kan reise rundt å oppleve nye steder hele tiden i årevis på heltid, og fremdeles ikke ha opplevd alt. Men det er min smak, den passer ikke nødvendigvis alle.

Jeg kan visst fortsette uendelig med dette innlegget, kjenner jeg har mye på hjertet når det gjelder reising, og det uten at jeg har skrevet om fjorårets uker i Kina. Jeg tror jeg holder på at det kommer flere reiseinnlegg.

Akkurat nå er jeg i Bucuresti, har vært en tur rundt, og tatt noen bilder. Her kommer et av palasset

20160327_161024

Ha en fortsatt fin dag