IMG_3553

Omgi deg med mennesker som bygger deg opp

Skal du kunne leve et liv etter dine ønsker og skal du kunne følge dine valg, må du omgi deg med mennesker som bygger deg opp ikke mennesker som bryter deg ned

DIGITAL CAMERADe må være en sol på din himmel og du må være en sol på deres.

Med det mener jeg ikke at du kan forvente at menneskene rundt deg sier ja til alt du ønsker og foreslår, det jeg sier er at du må ha mennesker rundt deg som er interessert i at du skal lykkes, at du skal kunne følge dine drømmer og at du skal kunne gjøre ting som de ikke nødvendigvis alltid er enig i.  Og på samme måte må selvsagt du behandle dem.

Har du mennesker rundt deg som bryter deg ned, ikke kutt dem ut av livet ditt uten videre. Fortell dem hva dine ønsker og drømmer er, og fortell dem hva de kan gjøre for å støtte deg. Hvis ikke de ønsker å være med på det, da kan det være tid for å snakke om å gå hver sin vei, mennesker som har helt forskjellige ønsker og drømmer, og ikke ønsker å bygge opp under hverandres ønsker og drømmer, må tørre å slippe taket i hverandre slik at alle kan få det bedre.

Når du tar nye mennesker inn i livet ditt, vær klar på hva som er viktig for deg og spør hva som er viktig for dem. Alle mennesker vil være glad for at du er interessert i dem og hva som er viktig for dem, og de bør væretilsvarende interessert i hva som er viktig for deg.

Når du har mennesker rundt deg som bygger deg opp, uansett hva du vil, blir alt mulig for deg. Og det er vel det vi alle ønsker, at alt er mulig.

Positivitetscoaching