20160904_142403

Snu den negative spiralen

Først en liten historie

“Det var en gang, i vår moderne hverdag en person som følte seg overarbeidet, stresset og uten overskudd til å komme seg godt nok gjennom dagene. Denne personen følte at jobb, barn, ektefelle og alle rundt, rett og slett tok for mye av energien, og endte opp i en spiral der, i starten, enkelte ting ble tolket negativt, og etterhvert ble bare mer og mer negativt, og det var umulig å se noen vei ut av det.”

Kanskje noe av dette virker kjent, forhåpentligvis ikke alt. Kanskje det virker kjent på deg selv, eller kanskje på noen du kjenner.

Det man ofte gjør i slike situasjoner er å forsøke å finne en vei ut av det. Man ønsker å ha det så bra som man engang husker at man hadde det. Problemet er at forsøkene på å ta seg sammen og bare være topp positiv hele tiden ikke virker, for man har ikke nok energi til å bare skifte fra den ene siden til den andre siden.

Vet du hva?

Det finnes en vei ut av det. Det er ikke gjennom de store kvantesprangene, der man bare flytter hele fokuset over på den positive siden. Det er gjennom små steg, de små tingene som man har glemt underveis. Man plukker en for en ting som er positivt, og ender etterhvert opp med at livet har snudd seg rundt igjen (nesten uten at man har lagt merke til det underveis).

Ofte kan dette være vanskelig å holde fokus på helt på egen hånd, og derfor kan det være lurt å få hjelp. Vil du vite litt om hvordan jeg kan hjelpe deg kan du se her http://coach-jarle.no/positivitetscoaching/ eller du kan sende meg en mail kontakt@coach-jarle.no eller du kan bare ringe eller sende en SMS til 934 58 034.

Uansett hva du ønsker å gjøre, og hvordan du gjør det: Start Nå, og Lykke til.