IMG_5339

Vet du hva som er fantastisk?

Lørdag skrev jeg om året første halvmaraton – i alle fall for meg. For meg var dette en løpetur for å finne godfølelsen, og den fant jeg.

Det som er mest fantastisk er likevel mangfoldet av mennesker som er med og som har helt forskjellige mål med sitt løp. Her var løpere i alle aldre, fra 16 til over 80 år, og som løp hhv 21 km, 42 km, 63 km eller 100 km. Ambisjonsnivåene er så forskjellige. Noen har vært med på mosjonsløp i 50 år, andre gjennomførte sitt første mosjonsløp, og hadde som mål å fullføre.

En løp 100 km på under 8 timer, en annen brukte over 4 timer på 21 km, og her er alle like mye verdt, alle målene er like fantastiske, og alle deltakere har utrettet noe fantastisk for seg selv.

IMG_5339

Det er det jeg liker med løping. Det er åpent for alle, og alle vinner for seg selv, hvis de lar seg selv være vinnere.

Om du ønsker å begynne å løpe er det ikke et eneste mål som er for dårlig, alle mål er like gode. Det det dreier seg om er å utrette noe for seg selv. Så om du er 17 år og har løpt lenge og målet ditt er å bli best i verden på halvmaraton, eller du er 40 år, aldri har løpt før og har som mål å løpe halvmaraton på 2,5 timer. Det er deg og ditt mål det dreier seg om hele veien.

Det dreier seg om å skape sin egen godfølelse.

Jeg fant min godfølelse.

 

Abonner på mitt nyhetsbrev

 

Blogglistenhits