img080

Alle kan slanke seg

Alle vet at det ikke er noe problem å slanke seg. Alle kan gjøre det, og mange gjør det gang på gang. Det er når man er kommet i gang, morroa starter.

Du har bestemt deg for at du skal slanke deg, du har funnet et slankeprogram som passer deg, og er ved frisk mot. De første dagene og ukene går veldig bra, og motivasjonen får et løft når du ser på vekten, men etter noen uker og nedgangen stopper opp, hva da?

Når de tunge dagene kommer, har du en plan for dem?

Varig vektreduskjon

Her stopper det opp for mange, til tross for at det finnes enkle teknikker som du kan bruke for å takle disse dagene. Du kan kanskje ikke bli kvitt dem, men du kan uten problemer hjelpe deg selv å komme forbi dem uten at de fullstendig slår bena under slankeplanen din.

Så, når du har kommet gjennom slankeprogrammet, og kanskje gått ned alle de kiloene du hadde tenkt, hva skjer da? Da er kanskje alt over, og du kan gå tilbake til normalen. Men her opplever du vel kanskje at det ryker til igjen, for du er feridg og legger slankeprogrammet til siden, og går tilbake til normalen, og så begynner vekten å gå opp igjen.

Det du trenger er en ny normal, du kan ikke gå tilbake til den gamle normalen hvis det var den som fikk deg til å gå opp i vekt i utgangspunktet. Men når du er ferdig vi ldu jo gjerne belønne deg selv med å kutte alt slitet som måtte til. Det kan være tungt å skape en ny normal når du føler  at målet er nådd. Det er derfor også jeg foreslår at du skaper den nye normalen før du starter slankingen, og bruker tid på å leve med den nye normalen er periode før du starter slankingen. Gjør du det, er det lettere å gå til den nye normalen etter du er ferdig med slankingen.

Trenger du hjelp med å en gang for alle gå ned i vekt, uten å gå opp igjen, sjekk her:

Varig vektreduksjon