det du gir får du tilbake

Del gleden din med andre – få et lykkeligere liv – del 18

Når du tenker gjennom det, hvor mange ting har du å glede deg over? Hvor ofte skjer det noe, gjør du noe, tenker du noe, som fremkaller et smil eller glede hos deg?

Når du har tenkt gjennom dette, hvor ofte deler du disse gledene med andre? Forteller du andre om alle de små øyeblikkene som får deg til å bli glad, til å smile?

Tror du at menneskene rundt deg er flink med å fortelle sine gleder til deg? Alle disse småtingene som gjør at de smiler, ler og blir glad?

det du gir får du tilbake

Tenk nå nøye gjennom disse to tingene:

  • Hvis du forteller menneksene rundt deg om alle småting som gleder deg, tror du kanskje at de, gjennom å vite om disse småtingene, kanskje vil bidra til at flere slike småting fyller dagen din? Bare fordi de ønsker å glede deg? De har kanskje mange ganger lurt på hva de skal gjøre for å glede deg, få deg til å smile…. Gjennom at de vet om alle ting som gleder deg er sjansen større for at flere ting som gleder deg vil komme inn i livet ditt.
  • Hvis menneskene rundt deg forteller deg om alle småting som gleder dem og får dem til å smile, så begynner kanskje du å bidra til at de får flere av slike ting inn i sitt liv. Og når menneskene rundt deg blir mer glad, da blir kanskje du også mer glad.

Så, hva venter du på?

  • Sett opp alt som gleder deg
  • Del det med menneskene rundt deg
  • Få dem til å gjøre det samme

Det eneste du oppnår er mer glede hos deg, og hos menneskene rundt deg, så hva har du å tape?