IMG_5176

Få et lykkeligere liv – del 11

Gled deg over naturen rundt deg

Tilbake til hverdagen rundt oss. Det er kanskje ikke hver dag du er ute i skog og mark, men du kan likevel glede deg over naturen rundt deg hver dag.

IMG_5176

Legg merke til fuglene

Enten du befinner deg i byen eller på landet, er det et relativt rikt fugleliv rundt deg når du beveger deg utendørs. Ta inn dette fuglelivet, lytt til kvitringen, se fuglene gli over himmelen, legg merke til fugleredene.

IMG_4242

Legg merke til trærne

Ute på landet er det skoger, i byen er det parker og trær langs veiene. Over alt hvor du befinner deg har du muligheten til å legge merke til trærne. Stopp opp, trekk inn duftene, se på det grønne, nyt naturen som er i trærne.

IMG_5297

Blomster, ugress, maur, øvrige småkryp

Se og lukt på blomstene. Ugress er ikke bare ugress, men også endel av naturen, og det vokser overalt. Hvis du ser litt nøye etter vil du trolig se maur alle steder, for ikke å snakke om andre småkryp.

20160328_104937

Bli oppmerksom på alt dette, som er natur, og som finnes rundt oss overalt. Oppmerksomhet rettet mot naturen er med på å gjøre deg mer glad i hverdagen, og hvis du bare fokuserer på det vil du finne det overalt.