IMG_5176

Finn Drømmejobben

Tenk deg:

Du gjør det du elsker hver dag, hele dagen. Du får i tillegg betalt for det, og ikke bare får du betalt for det, men du får godt betalt.

Høres det for godt ut til å kunne være sant? Kanskje, i dagens jobbmarked skal alle være gald hvis de bare finner seg en jobb tenker du. Og ja, det kan jo til tider synes slik, men …..

Tenk deg så dette:

Hvis du hadde drømmejobben, en jobb som du ville gjort uten betaling, en jobb som du gladelig bruker fritiden din på. Hvor dyktig ville ikke du være i den jobben? Når du spretter opp om morgenen fordi du gleder deg enormt til å gå på jobb. Vil det være noen som kan utføre den jobben bedre enn deg? Det er ikke umulig, men du er et sikkert kort i den jobben, så hvorfor risikere å velge en annen kandidat. Hvis arbeidsgiver finner en som virkelig brenner for stillingen, som ikke klarer å vente på en ny dag for å gå på jobb, som alltid gyver løs på oppgavene i stor entusiasme….. Hvis arbeidsgiver finner en slik person, så ansetter arbeidsgiver denne personen.

Saken er at i et arbeidsmarked der det er god tilgang på arbeidskraft, ligger nøkkelen i entusiasmen til arbeidstakeren. Det er viktigere enn noen gang å finne drømmejobben når du skal søke. Hvis jobben du søker på er drømmejobben, har du en veldig god sjanse, hvis ikke er sjansen dårligere.

Ønsker du å delta på Gratis Webinar – Lær hvordan du dobler din sjanse for å bli innkalt til intervju:

Webinar – Jobben DU brenner for

Finn drømmejobben du også:

Hvis du ikke allerede har den, hvorfor ikke gjøre en innsats for å finne ut hva som er din drømmejobb.

Hvis du trenger hjelp med det, kan jeg hjelpe. Du kan bestille en time hos meg så kan jeg hjelpe deg. Du kan sende en mail til kontakt@coach-jarle.no eller ringe/SMS til 934 58 034, eller du kan lese mer her: Slik skiller du deg ut i massen av jobbsøkere