Innlegg 67

Nøkkelen til å oppnå det du ønsker

Nøkkelen til å oppnå det du ønsker er å gjøre mer enn å ønske det. Et ønske er som noe man drømmer om en dag skal falle ned fra himmelen og magisk fikse livet sitt. Det er ikke nok.

Skal du oppnå akkurat det du ønsker må du fullt ut forplikte deg til å oppnå det.

Du må ta en beslutning, her og nå, om at det er dette (målet) du skal oppnå, og at du er villig til å gjøre det som skal til for å oppnå det.

Innlegg 67

Gi blaffen i hva andre mener, det er du som velger hva du ønsker å oppnå i livet. Gå for det.

Beslutningen er helt vesentlig. I det øyeblikket du har bestemt deg, vil du kjenne at du er på riktig vei. Hele kroppen din er plutselig klar til å gjøre de tingene du har forpliktet deg til, overfor deg selv, at du skal gjøre for å oppnå målet ditt.

Visste du at den viktigste egenskapen Napoleon Hill fant, når han over 25 år intervjuet flere hundre av de rikeste og mektigste personene i verden, var deres evne til å ta beslutninger? Dette skrev han om i sin verdensberømte bok for 100 år siden.

Visste du at en nylig studie av mektige mennesker fant akkurat samme egenskap, som den viktigste faktoren bak hvor langt disse menneskene har nådd?

Det er ikke en tilfeldighet, vi er laget på den måten. Når vi har bestemt oss for noe, og vi forplikter oss til å gjøre det som skal til for å oppnå det vi har bestemt oss for, da skjer de endringene som skal til.

Dette er helt uavhengig av om målet ditt er at du skal blir rik (som var bakgrunnen for Napoleon Hills bok), eller om målet ditt er å gå ned i vekt, finne deg en livspartner, finne deg drømmejobben, bli verdens beste maratonløper eller å bli en bedre sjakkspiller enn Magnus Carlsen.

Oppskriften er veldig enkel:

  • Vit hva du vil (målet)
  • Ta Beslutningen om at du skal oppnå målet
  • Forplikt deg til å gjøre det som skal til for å oppnå målet
  • Sett i gang